Di hari yang penuh bersejarah ini saya akan mengajar tuan-tuan dan puan-puan sekelian caracara memasak bihun aidil adha di perantauan...hanya ini.......................bihun siam cap tomyam................

bahan-bahanya adalah
- sebungkus bihun cap siam
- satu sosej
- bahan penting telur(tanpa telur aku x kan bernafsu)
- paling penting adalah segelas air..tanpa air bihun ini tidak akan menunjukan hasil


- panaskan kuali yang hendak digunakan..yang x nak guna x pyh la panas k

- masukan air di ikuti sosej sehingga separuh masak

- masukan perencah tomyam yang di sediakan di dalam bungkusan itu
(kacau sehingga sebati)
- masukan telur(aku x dapat pic ini sbb tengah kalot2 memasak ahahhha)

- masukan separuh bihun(sbb kalo sebungkus pon bkn aku mkn abis..separuh pon lom tentu abis wpun badan aku mcm ni..mesti kagum kan ahahhaha)

- dan hasilnya .............................blurb!!!!
- tetapi kesan nya:

hmmmmmmm sbb aku nak mkn laksa lemak tok buat di hari raya waaaaaaaaaa waaaaaaaaaaaa